Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur mina ögon



ur mina ögon
lyser längtan efter att få vara nära
längtan att få ha någon
nära intill.

ur mina ögon
rinner tårar av sorg
tårar som aldrig tycks försvinna
som finns där, som en tunn tunn hinna

ur mina ögon
rinner tårar av besvikelse
på att livet inte är som det borde
att det inte är fullkomligt

ur mina ögon
rinner tårar av glädje
när jag ser...

.. mina vänner.




Fri vers av laracroft
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-14 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

laracroft
laracroft