Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ärlighetens namn

Visst tror jag på Gud

men bara i tid av motgång

I framgångens tid

har jag inte plats för sånt


Ja jag tycker att vissa invandrare

är lite väl högljudda lite för ofta

Och visst är det så min vän

att jag retar mig på fusk med VAB


I ärlighetens namn....


Jag skiter faktiskt i det globala

jag är en trångsynt hemmaälskare

Fjärran kulturer lockar mig föga

och svältens offer berör inte mycket


I ärlighetens namn.....


Jag är trött på att ha överseende

och dölja vad jag verkligen känner

Politisk korrekthet kväver mig snart

jag vill tycka vad jag tycker öppet


Men jag gör nog som de flesta andra

spelar ett spel och visar upp en mask

För vissa saker är inte okej att tycka

utan risk för hot om utstötning och våld

I ärlighetens namn...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-16 11:52



Bookmark and Share


  Miss Mod
Helt underbara rader "Visst tror jag på Gud
men bara i tid av motgång" Jag bara njuter!!
2008-12-16

  Larz Gustafsson VIP
Jag är hellre utstött.
2008-12-16
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime