Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Utan Titel)

 

 

Kom Närmare

jag vill se
de fina små stråna
i ditt ansikte avteckna sig i motljus

Kom!

Låt mig
följa ditt ansiktes levnadslinjer
andas din luft

Låt mina fingertoppar
ödmjukt och nyfiket 
följa dina mjuka skrattrynkor

ditt levda liv
så noga tecknat i fåror

Kom närmare..

Kom
Sätt dig här, bredvid mig

Nära

för jag vill Se in i dina ögon
jag vill vidröra dig
omfamna dig

välkomna din själ
när den blottas

Inför mig

Låt som alltid det som är Du
i ren kärlek sträcka sig ut
snudda mig

du
som berör mig så galet

Låt oss
spegla oss i varandra
tolka varandras tankar
känna våra andetag höjas
och sänkas

i samklang i ursprunglig rytm

(och kyssarna, ah..)

Du
som är så levande
så rik på känslor

Du
får mig att vilja leva igen
får mig att känna tillit
får mig att våga

med dig finns ingen rädsla
har aldrig funnits
bara bekräftelse
närhet

och Kärlek

nu när du och jag har blivit    Vi

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 272 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-17 20:52



Bookmark and Share


  Rockalex
i dessa ord förlorar jag mej själv endast en våt fläck blir kvar
2009-02-25

  Ronny Berk
när kärlek så vackert kan beskrivas behövs ingen titel...
2009-01-19

  Lilla My* VIP
Först blev jag full i fniss om strån som bara syns i motljus och ICA-Stig och soltorkade tomater...hmm..*förlåt*...till ordningen:)..men så läste jag om igen...och du skriver en helt underbar kärleksdikt här!! Den där känslan som man bara vill att den ska finnas och stanna där för evigt kvar*Applåder***
2009-01-18

  Lyckohäxan Enediel
Mmmmm herrejösses kvinna...dina ord är helt underbara...så mycket viskande varm kärlek här...ååååh så fint!
2009-01-18

  micke marin
lovely.. eller helt underbar kanske man kan säga..
2009-01-18

  Lena Krantz VIP
Jag tror (har aldrig försökt i ock för sig) att bland det svåraste som finns så är det att skriva en kärleksdikt utan att det blir patetiskt...

Men det har du inga som helst problem med

Fantastiskt fint och nära, man känner verkligen kärleken
2009-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol