Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visst,jag är en underbar fru

Visst
jag är en kärleksfull mamma
fylld med känslor och
plask i pölar
och pepparkakshus
med pärlsocker och smarties på
jag är pussglad och kramig
och mina stolta ögon
är aldrig långt borta
från modiga barnhjärtan
Och visst
jag är en underbar fru
fylld med snälla ord
och diskhandskar varje morgon
och nakna bröst varje kväll
jag är lyssnerska
drömmerska
visar vad jag känner här och nu
smeker över kinder
kysser muskler i vila
Och visst
jag är en god medmänniska
ler mot hon på gatan
hälsar trevligt hjärtligt
på grannen som inte hälsar tillbaks
ger lite av mig själv
till var och en jag möter
jag visar mig öppensinnad
förstår den svage i sitt värsta
ögonblick
gråter salta tårar över de
ensamma
knyter näven i fickan
i frustration över
orättvisa

visst
jag är allt det där
och lite till
faktiskt


men





skådespel


allt är ett skådespel






framför det som är







jag




Fri vers av Havanna
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-12-19 09:32



Bookmark and Share


    Maria Malm
Snyggt slut där!
2008-12-21

  Inkarasilas
Jävlar mer komplex än så, jag nickar instämmande och drämmer ner pepparkakshuset. Nice text.
2008-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Va?? Så du är inte pussglad och pärlsockrad??
Det trodde jag!
Och smarties...Aaaaww...
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna