Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sparvhjärtat jag...

Gå-

våga tro

Gå-

våga hoppas


allt bottnar i det mod

jag aldrig ägt

Ett sparvhjärta

som vill vara ett lejon


jag kastar mig aldrig handlöst utför klippan

jag står och klamrar mig fast i räcket

Den bredaste vägen blir mitt naturliga val

närhelst jag ställs inför ett vägkors


Gå-

Våga tro

Gå-

våga hoppas


Sparvhjärtat jag...




Fri vers av operation mindcrime
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-19 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime