Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är en del av en dikt jag skrivit. Den bästa delen av den.. den andra kan misstolkas på ett dåligt sätt, så den censureras helt enkelt.

Missförstå mig rätt. (:




Jag tycker om dig som en snögubbe tycker om minusgrader


..
Erfarenheter och upplevelser
har lärt mig att jag överlever.
Jag är odödlig,
så jag kan inte säga att jag skulle dö utan dig,
en odödlig dör aldrig.
Men jag kan säga att min existens skulle
bli ensam igen,
och det skulle bli ett vakuum i hjärtat.
Livet skulle dö,
men jag skulle överleva.

Jag vill berätta hur mycket du betyder för mig,
hur glad du gör mig,
hur totalt, galet, helt fantstiskt förälskad jag är i dig.
Men jag hinner inte,
du säger så mycket
så ofta och
så på en gång.
Dina ord dränker mina tankar.
Missförstå mig rätt,
du är det bästa jag vet
tvivla inte på det, men låt mig..
Låt mig hinna känna också,
hur mycket du än vill berätta för mig
om hur mycket ditt hjärta älskar mitt.
Jag vill också prata,
berätta hur underbar du är
och ge dig min lista på alla dina
underbara egenskaper.
Låt mig få vara den poet jag är.

Ta ett djut andetag.
Jag tycker om dig,
som en snögubbe tycker om minusgrader.
Väldigt mycket alltså.




Fri vers av VampyrÄngel
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 16:52



Bookmark and Share


  Gagge
Konsten att berätta hur någonting känns.
Jag längtar till "känsloTV" kommer, förr eller senare uppfinner jag det väl själv. KänsloTV? Ja, TV som förmedlar den direkta känslan istället för uttrycket som skapar känslan.
PussoKräm
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel