Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hormonbomb.

Och i bakrunden väller musiken över mig.
Jag ser inte det intressanta.
Jag ser inte det roliga i din tonårsrevolution.

Över mig sveper molnen i evigheten.
Jag har inte förstått.
Jag har inte fått den insikten.

Under mig springer myrorna av rädsla för mina steg.
Jag får en makt.
Jag får en ursäkt till att döda.

Runt mig leker barnen; de oskyldiga.
Jag överväldigas av deras vishet.
Jag får en respekt.

Inuti mig slår vindarna upp stora vågor.
Jag förstår inte ens mig själv.
Men vem ska lära mig?

Och i bakrunden väller musiken över mig.




Fri vers av MaFilda
Läst 287 gånger
Publicerad 2005-08-21 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MaFilda
MaFilda