Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vithimmel


frostnatt
glittergrenar

vinterns stjärnor
strösslade
över mark
och himmel

Ni yrslar mig!

ser upp
på vithimmel
ostadig
av oändligheten

som susar
välkommen

småningom

till

Evigheten
evigheten
oändligheten
evigheten
oändligheten

Evigheten
evigheten
oändligheten
evigheten
oändligheten


Evigheten
evigheten
oändligheten
evigheten
oändligheten




 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-26 08:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert och målande skrivit
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)