Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland försöker jag bara förstå. Annat.


Bland rufsiga tufsiga täcken & ting



Och hur skulle hon förklara

att deras kärleksbarn
just blivit en halvliter blod
i en porslinsskål?

att smärtan hon förnimmer
inte är mer
än den hon känner
varje månad

att hans lem
inte är annorlunda
än andras

men hennes bo
unikt.




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 736 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-21 11:34



Bookmark and Share


  honungsillusion
måste säga som många andra redan sagt; starkt skriven och en underbar sammansättning av ord. gör ont att läsa. bra!
2005-08-23

  Martina_T
Väldigt väldigt bra skriven om ett jobbigt, tufft ämne.

/Martina
2005-08-23

  Ola Rydberg
woow
denna blev jag
väldigt imponerad av
sista raden
gjorde verkligen denna dikt
unik !
2005-08-23

    ej medlem längre
jösses
2005-08-22

  Jessica Ebbesson
Starka ord som berör..
2005-08-21

  madinsane
å jisses. denna gör sååå ont!!!
2005-08-21

  Sanningsägaren VIP
Den gör ont. Stark.
2005-08-21

    ej medlem längre
Väldigt stark text...väldigt bra.
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia