Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du visste aldrig



Du visste aldrig
vad kärlek var
fast den ständigt
omringade dig
och dina laster
du
tittade för långt
ner i flaskan,
såg vita vidder
och drömmande hav,
för att inse att
värmen som alltid
omslöt dig
inte var spriten
i kroppen
som spred glädje och skratt
tabletterna på tungan
som sög upp sorger och hat

nej
värmen var vi

det var vi









Fri vers av Havanna
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-27 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna