Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunden som kommer och sedan går




Kom till mig älskling
låt oss glömma
för ett ögonblick
tallrikarna som flög
slowmotion
genom luften
genomborrade
alla djupa känslor
vi någonsin haft
för varandra
låt oss
bara för ett enda
ögonblíck i livet
se bortom
alla hårda ord
och vita lögner
försuttna drömmar
och inrepeterade dispyter

kom till mig älskling
låt oss bara
för stunden
som kommer
och sedan går
bara se det vackra
sanna
ljusa
det törstande hjärtat
som läcker blod
på mattan
varje dag
varje dag
låt oss bara vara
i stunden
som kommer
endast för att sedan

ser du
att jag älskade
en gång
slet sönder bröstbenet
så hjärtat skulle få plats
att bulta
ser du
att din hand
höll hårt
runt fingrarna
som bara passade mellan
dina
att dina ögon
bara vilade
när de blickade
mot mig
ser du





Kom till mig älskling
låt oss glömma
för ett ögonblick
låt oss
bara för stunden
som kommer
och sedan går
bara se det vackra






ser du !?




Fri vers av Havanna
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 21:02



Bookmark and Share


  Blåbäret
åh så stort och djupt och vackert...sliter mitt hår av dina rader...det drar inom mig av dem...helt grymt...bokmärker denna du
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna