Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga vara sårbar i en hård värld är att överleva

Söndag morgon
lika meningsfull och äkta
nu som då
bara stunder av sekunder
som avlöser varandra
en vecka sedan satt jag här
med packade väskor
på väg ut i världen
utan att veta
att mitt förakt skulle missa tåget
och frysa fast på perrongen
kanske var den utvecklingen för given
för i min fars ögon läste jag
att livet går ovillkorligen vidare
och i min sovande sons ro
såg jag ett barn med det leende
som gör att jag vet att det går att vakna
och bara vara den man är




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 351 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-28 05:42



Bookmark and Share


  albertina
Åh herregud så bra.
Bokmärker på stuts.
Kanon finner inga nadra ord just nu
2008-12-28

  Vildand
Så jävla bra !!!! och aldrig bättre än så här skrivet.
2008-12-28

  Carola Zettergren
En välskriven och nära text, applåder!
2008-12-28

  Gunilla VIP
F I N !
Stämningsfull!
2008-12-28

  Miss Mod
Fint beskrivet, ja, det "går att vakna och bara vara den man är"
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira