Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Räds inte för någonting


I mörkret du så sakta hemåt vandrar mitt i natten
Ur skuggorna kan du spegla dig själv i marken med hjälp av månens sken
Du är en som plötsligt har blivit två
Sen att vinden prasslar i buskarna bryr du dig inte så mycket om för du är inte ensam
Hand i hand med dig själv du så sakta hemåt gå
Starka är ni tillsammans du och din egen skugga
Räds inte för någonting

I mörkret
Ur skuggorna känner du dig iakttagen
Ögon som lyser mitt i natten
Någon som spanar på dig
Men det gör dig ingenting för du vet att just nu är du inte i drömmarna
Du är helt klarvaken
Så trots om något hemskt kollar på dig just nu
så är du beredd
Så trots om någon i skuggorna klär av dig naken
så är du inte rädd
Du tänker
Om någon just nu vill mig något illa så lär den eller det inte få det så lätt
Det kan jag lova
För jag kommer att slåss till den sista blodsdroppen
Ge den som vill mig något illa en riktig smocka
Ja, jag kommer att ge den som vill mig någonting illa en riktig höger som garanterat kommer att få den att slockna
Ett slag i solarplexus kommer att få den att vika ihop sig och bocka
för att sen vackert buga

I mörkret du så sakta hemåt vandrar
Räds inte för någonting ....

Ken Cassel
30/12-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-30 20:47



Bookmark and Share


  Blåbäret
tänk om man kunde få röra sig fritt utan att ens behöva tänka på att jaga bort rädslan...i den bästa av världar
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel