Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gott nytt år ;)


Mitt År


En önskan

om att börja om på nytt

viskades

över frosten



En vilja

att låta lögnmuren falla

sjönk under isen

Oförstörbar

Okrossbar



En klämtande klocka

ringer in

mitt nya jag





Fri vers av Fångad i en Snöglob
Läst 606 gånger
Publicerad 2008-12-31 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fångad i en Snöglob
Fångad i en Snöglob