Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt med anledning av dikt


Hej och tack


Sakta i backarna!
Administrationen är alldeles kaikon
och grannarna bakom flötet
Grabben i containern bredvid
har flyttat till Götet,
för bättre entreprenader.
Själv sitter jag på min kammare och får spader.

Du har rätt!
Det går troll i blanketterna
och zombier i kommunkorridorerna
Han som sög ut stålarna
och flytt till Azorerna,
kvar är en företagarutmärkelse och lite böter
Därborta skiter han blankt i vad han inte möter.

Bullsaj!
Jag har kvar mina anteckningar från då
men mina studiekamrater vill inte kännas vid salarna
En for hemåt, en annan till Dalarna.
Men likaväl:
Hej och tack.
Vi är alla lack.




Fri vers av Janjohan
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-01-01 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan