Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just fuck the pain away



Jag känner en tjej
vars hy är hård som sten
längst armen har hon tatuerat
"fuck the pain away"

Hon spelar cool
som om inget berör henne

männen som sviker
kvinnorna som viskar
barnen som pekar

men allt är bara fejk

För jag vet att du gråter
när ingen tittar
jag vet att du biter dig i kinden
för att tillfälligt känna något annat

det syns om man tittar noga

det ligger bakom ögonen
i hur du håller pennan
sättet du inte rullar med ögonen på

Du tror att du är så cool
men det är du egentligen inte
så, tills du blir det

lets just fuck the pain away











Fri vers av självdestruktiv
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-01 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv