Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du sårar henne slår jag ihjäl dig


nej, jag bryr mig inte om
vilken färg ridån har för
poängen med teater är
väl ändå att se bakom den




Fri vers av inutimonster
Läst 450 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2009-01-01 20:10



Bookmark and Share


  Desert dust
så jävla bra!
2009-01-11

  korpfjäder
Så fruktansvärt bra att jag grönskar.
2009-01-09

  Lia-Lej
Den är liksom bara ivägen!!
2009-01-05

  HerrGlad
Duktig!
2009-01-03

  Carola Zettergren
Jo faktiskt, när man tänker efter...klurigt snyggt!!!
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster