Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mottag hatten



Skärp dig! Mottag hatten.
Men det vore som att: Anamma natten.
Rött ljus och tunnelseendepromenader med Satan.
Då blir jag hellre med det enklare pappret,
på gatan.
Jag ler åt de invigdas bluff.
Och inombords vet jag det tyngsta av sanningar:
Jag är fanimej: Tuff.




Fri vers av Janjohan
Läst 232 gånger
Publicerad 2009-01-01 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Janjohan
Janjohan