Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nature

Tellus, Tell us about FREEDOM


Tellus, Tell us about PEACE


Tellus, Tell us about LOVE


Tellus, tell us about your FATHER




Fri vers av "Dempa"
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-02 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"