Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går vidare

Verkligheten blir vad man gör den till
Drömmarna visar mig vad jag vill, annars står det ofta still.
Du tog ingenting och skapade allting.
Jag var för alltid din.

Det gör inte ont om man inte minns,
Nästan som att det inte längre finns.
Men det känns fortfarande när jag tänker efter.
Allt man fått.
Allt man gett.
Alla nätter.

Man får inte stirra direkt.

Då blir man blind.




Fri vers av Totimomo
Läst 376 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-03 04:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Totimomo
Totimomo