Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en moral, ta åt er


jag hörde om en flicka med en rik pappa
hon har precis tagit körkort
och han slänger upp femhundra tusenlappar
för att få tag i porschen i röd sort
hon blir shockad och brister ut ett skrik
"PAPPA JAG VILLE JU HA EN BLÅ!"
han vrider sig i förundran, och förstår sin pik

jag hörde om en flicka med fattig pappa
hennes insida får honom förförd
hon berättar om en pojke som aldrig tappar
modet
men när han ska äta frukost, mackor med smör
står det inte lätt&lagom på
bordet
"MAMMA BREGOTT ÄR INTE GOTT!"
och mamma gör inget annat än tappar
orden.






Fri vers av fönster
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-03 12:26



Bookmark and Share


    Sandrew
Vilken sorglig...
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

fönster
fönster