Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har ett väldigt litet djup... ungefär som en hamstergrav...



allt faller...

vissa saker faller ihop

och vissa, på plats

men ibland faller det bara

tills det slutar falla

vanligtvis med ett splat

eller ett knappt hörbart "..."

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 190 gånger
Publicerad 2009-01-05 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen