Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmer du fortfarande om elektroniska lamm?



Läppar rör sig
efterapande ljudlösa stämband


Vilka ord försöker du snärja mig med?


Jag vill bara hitta hem
till lyckan

möt min hand
bakom detta immiga glas
och låt oss skapa ett avtryck

viskningar under täcket


Drömmer du fortfarande om elektroniska lamm?


Dina tänder
lämnar pärlband på min hy

men...
det betyder så lite nu
meningslöst
som ett tyst catharsis

och tragedin som följer

gråtande barn står
vid vägkanten

våga titta ut

Är du nära framgången? Kan du smaka den?


små saltkorn under ögonen
blir oändliga ringar i vattnet


Faller du lika fort som jag?


jag vill se dom falla

dig falla...






Fri vers av självdestruktiv
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-06 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv