Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stavfel blir stavrätt

Trisstesen laddar krut i händerna på arbetslösa.
Den vanliga vardagen sörjer äventyret.
Jag sörjer förbannelsen, den stavas:

M..E..D..V..E..T..E..N..H..E..T..E..N.
(långt jävla ord)

Men Somliga stavar den ;
N..O..N..S..E..N..S !

Då ser jag den som en gudagåva.
För då får jag visa Ömhet.
Men det verkligt underbara är detta;

NÄR NÄRVARON LYSER UPP SJÄLSFRÄNDER.

Då vill jag stava den; KÄRLEKEN
Du kan stava den hur du vill min vän
För att den känns trots ”stavfel”

Ett råd från; en levande människa.









Fri vers av "Dempa"
Läst 519 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-05 21:58



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Tack för denna poesi, som kommer från ett hjärta, fyllt av kärlek .....
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"