Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyperventilerar

.

Pulsen ökar
stressen hägrar

Andning kväver
Hyperventilerar
- svartnar


Faller,
tappar
taget

bara faller
genom tanke och tid

landar,
- kraschar

tid och rum

- aldrig mer




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 11:54



Bookmark and Share


  Ettrosamoln.
Snyggt skrivet!
2009-01-06

    deb8
Vidrig j
känsla du beskriver...beror väl på vara man landar dock...snygg puls i texten..
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna