Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motstånd


Lyssna...

till tidens puls
se gryningsljus
på rimfrostig ruta...

kom och kryp mig närmre


lyssna...

till ottans psalm
se livet väckas
ur bitande kraft...

kom och håll om mig hårt


lyssna...

till vindens sång
se den vända om
vid vegetations barriärer...

kom och rasera mitt motstånd i en kyss




Fri vers av Rosen VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-06 12:11



Bookmark and Share


  friheten
Gilla utrycket , kom och hålla om mig hårt. helt underbar
2009-01-06

  Ronny Berk
så vacker lyrik, tycker om begreppen tidens puls och gryningsljus,
tycker om kyssar som bryter obefintligt motstånd, tycker om den texten , ja...
2009-01-06

  mare VIP
Fina rader...vackert..
2009-01-06

  Blodros
gillar slutraden som står i motsats till rubriken...och det som utspelas därimellan.
2009-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP