Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sa du någonsin till mig, sluta?



Jag har hört nånstans
att ord kan vara det mest sårande
som finns
men var jämförs det med
tystnad

För visst är det konstigt
att när man säger att
man älskar någon,
så förväntar man sig att
höra samma svar tillbaka

Sa du någonsin till mig, sluta. Om du älskar mig,
så sluta?

inte på tusen år

"Jag älskar dig"
förväntar mig inget svar





Fri vers av självdestruktiv
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-07 00:14



Bookmark and Share


  dubbelve
Det är fan sant
tystnad är värre

fin dikt!
2009-01-07
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv