Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en kopp te innehållandes fyra hallucinogena droger, de fyra årstidernas droger



smek mig innan jag dör
och sen gifter vi oss i solnedgången
kysser varandra ömt innan jag dör
jag faller bakåt blir liggandes
när gräset växer över mig och jag är ett med jorden
kyss mig ömt gift dig med mig igen
sen cyklar vi till månen simmar mot solen
där vi möter kvinnan i regnbågens alla färger
dricker en kopp te innehållandes fyra hallucinogena droger
de fyra årstidernas droger
medan min mamma spelar banjo för oss
kyss mig igen
regna över mig
smek mig med varma andetag
i musikens nedgång




Fri vers av Skäl till själ
Läst 455 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-07 12:20



Bookmark and Share


  objekt3
saknar en rumpa ett öra och färgen gul

ja jävlar det rengar ost. charmigt.
2012-01-05

  firefire
Mycket vacker och full av längtan! Underbar dikt!
2009-02-24

  peter markurth
underhållande.gillas..
2009-02-16

  Gab
älsklingsdikt.
Så enkelt är det . . .
2009-02-11

  Maria Natasja
"smek mig innan jag dör"
meningen bara kastar in mig i texten...och jag njuter av varje mening...kanon bra!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ