Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängel som du


Änglar uppenbarar sig bara ibland
bara ibland att du kan se en skymt
en skymt av dess like
dess like av själaleende

då änglar uppenbarar sig
finns det tid att ta vara på

då änglar som du finns




Fri vers av Malin Johansson
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-08-23 21:01



Bookmark and Share


  Daemon
Ja, när änglar uppenbarar sig gäller det att ta tillfället i akt!
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.