Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänder mig om


Tittar efter en gång till

Var inte det där inte gammal vän som jag kände för längesen

När jag var en liten pojke

En som jag alltid lekte med

Kan det verkligen ha varit så

Om det är så blir jag glad över att han lever

och tycks må bra

Kul tycker jag i alla fall att det är

Gamla suddiga minnen som dyker upp bara sådär

som från ingenstans


Vänder mig om ….

Ken Cassel
7/1-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-07 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel