Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till dig älsklingen min


Ännu mer förälskad i dig, inatt

Inatt ska jag ringa dig
Och berätta en saga

En saga om två olika personer som möts
Och förälskar sig i varandra
Deras kärlek är större än all distans mellan dem

Inatt ska jag ringa dig
Och berätta att jag älskar, älskar, älskar en kille
Som har fått mig att bli så kär
Ska berätta att jag är kär i killen
som just har lyft luren för att svara

ska även berätta att jag är din
din, din, din, bara din
och föralltid din

kommer du ta upp mobilen
trycka på lur knappen
när jag ringer dig inatt?




Fri vers av Endless Love MS
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-08 00:26



Bookmark and Share


  Endless Love MS
Han svarade.. till priset för största misstagen han gjorde i sitt liv.
2023-05-09

  friheten
Det är frågan, om han svarar, men jag hopaps det, du har fina ord att säga till honom
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS