Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har blivit en storm

mina lugna vatten är som förbytta
mot en vild, skenande storm

en ny livsvilja

och otillgängligheten har förvandlats
till en evig längtan som borrar sig genom mitt bröst

efter hennes anlete, hennes röst
att vila vid hennes bröstkorg

mitt hjärta smälter som frosten

och den här vintern är så ovanligt varm

det måste ha varit evigheter sedan jag var
såhär lycklig
över att vara jag
över att bli älskad
för att jag är mig






Fri vers av supersurrealist
Läst 156 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-08 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist