Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa


cancer punkterar dina lungor,
en cigg i mungipan och nikotinet
som kelar med ditt förstånd

tror du verkligen att du kan
gömma dina tårar bakom all rök?




Fri vers av inutimonster
Läst 457 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-01-09 18:42



Bookmark and Share


  dead_prez
läser dina texter idag.älskar dem.du kommer lyckas
2009-03-04

  RiJoKu
Èn riktig fullträff.
Jag beklagar verkligen din sorg och hoppas att allt löser sig tillslut.
Sorgligt det där när folk gömmer sig bakom röken men inte inser...
2009-01-18

  Lia-Lej
Detta med nikotinet som kelar med förståndet tycker jag är professor-klass! Så genialt uttryckt!! En mycket stark text helt igenom!!
2009-01-12

  Carola Zettergren
Som du kan skriva...ja, tårar är alltid tårar...
2009-01-09

    99knivesinside
Folk måste sluta få cancer. Du beskriver det väl, du lyckas alltid förmedla känslor jag aldrig trodde jag skulle förstå.
2009-01-09

  Il poeta della luna
Känslofullt
och starkt skrivet!
Känner känslan
och berörs!
*applåd*

Månpoeten [läs gärna någon av mina senaste]
2009-01-09

  korpfjäder
Tårar bakom rök är ändå tårar.
*kramar om*
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

inutimonster
inutimonster