Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bror
min sköld och min trygghet



Min bror

 

Vi är gamla nu
Minns du?

Du höll min hand
i en annan tid
när jag var liten,
rädd och
ensam

Jag kunde inte
möta eller
förstå
elakheterna

Du tröstade,
du förklarade,
fick mig att skratta
och vara trygg

Du var hos mig
när inte mamma
och pappa
var

Du var min sköld
mot svårigheterna

Du var min dörr
till livet

Sen gick många år
När livet brast
mitt i
var du där igen
med din
tröst

Vi är gamla nu

Du, min bror
min sköld
min tröst

och jag

Tack
och kram

 




Fri vers av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 477 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-01-09 22:26



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Med den här fick du mig att gråta! Tack!
2009-01-10

  Alfie M
Helt underbar...
Blir tårögd av
"min sköld och trygghet".
Vilken kärlek!
2009-01-10

  dubbelve
Vackert! Syskonkärlek blir aldrig gammal (:
2009-01-10

  Måna N. Berger
Från dina ord strömmar tillit och kärlek. Underbart vackert.
2009-01-10

  Eva Langrath VIP
Underbar Madeleine.

Eva
2009-01-09

  anits VIP
Vackert skrivit om en bror
som ger trygghet och tröst
2009-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)