Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

africa

Mombasa

Mitt ris ryker kummin

Kinden du ger mig är blank och svart

Vattnet så krusigt när du trummar

Bakom stenväggen där, når vinden in

Lägger ned mitt skynke

Somnar på sten

vänder gott

i sömnen




Fri vers av vissla
Läst 366 gånger
Publicerad 2005-08-24 18:57



Bookmark and Share


  leopardia
denna andas längtan. den doftar. den är sensuell. den är lugnet. den är tilltalande.
2005-09-03

    ej medlem längre
Ovanliga rader! Fastnade speciellt för:

Mombasa
Mitt ris ryker kummin
Kinden du ger mig är blank och svart
2005-08-24
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla