Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En blomväxande sak jag har i mina 2 kökfönster


ÖDES-TRÄDET

Det är en märklig växt.
Blad,blad,blad.
I mina två köksfönster,
slingrande om varandra.
Inga gardiner där.
Hupps
faller alla bladen av,
Löven
Bara kvist o gren.
Lagom till jul.
Hänger
kulor o ljus
änglar o diverse.....

..och NU
skott skott skott
överallt
o vita små underbara blomklockor med en röd
kula i

Det är ödesträdet.
Blommar på bar kvist.

Och jag räcker lång näsa
till de
som fått sticklingar av denna
12 år gamla moder

o slängt när den "vissnat".
DEN VISSNAR ALDRIG




Fri vers av durr
Läst 439 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-01-10 23:57



Bookmark and Share


  Fånga dagen
underbart beskriven urgullig text
precis så är ödesblomman
jag har inte haft min mera än kanske 2 år men den har blommat lite och nu börjar bladen komma igen
Hur tar man en stickling på den ?
vad glad jag blir när jag läste detta
kram Anna-Karin
2009-03-13

  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2009-01-11

  Leif Furstedt VIP
Liv, livskraft. Vacker är den.
Fina tankar...
2009-01-11

  Carola Zettergren
Min mammas älsklingsblomma, så jag är uppvuxen med dem, jättefina!!!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr