Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

J.J.C.C

Ingen här verkar veta vad det handlar egentligen om
Vi styrs bara av radiovågor och Tvn
Dom är vår enda koppling till den verkliga verkligheten
Vi i det trygga Sverige ser inte dom hungriga barnen på gatan, det är inga krig eller polis styr det mesta här
Och det ska vi vara glada för
Här i Sverige har jag blivit jagad polisen
Min famjlg och miljoner andra där har blivit jagad och DÖDAD av polisen med
Men av totalt andra skäl
Dom blev det bara för att dom tänkte annorlunda, för att dom inte ville tryckas ned
Många miste livet, många bara försvann, många sörjade ofer som födes under kulsprutan, under tortyr och slag
Från den stora massakern som ägde rum när jag var liten, det är lite skillnad på nu och då
Du ligger säkert i hellvetet och ruttnar nu din jävla Pinochet, låtsas Hitler nu ligger ni säkert där och lider som bara den
Det var givande och se minna föräldrar slås mot den stora arme
Det är kanske det son gav mig en sånt stor förtroende för mig själv
Att din röst måste höra över allt annat
Och det en gång min far så till mig
Du kan vara kedjad, fånge, utsättas för smärta som den du känner nu i dig
Men du kan flyga i dina tankar
Det är något som ingen kan någonsin ta ifrån dig själv…..




Fri vers av REYES
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-11 13:22



Bookmark and Share


  Svartsilver
bra ut med allt du känner! starkt!
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

REYES
REYES