Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kompis glömde sin risifrutti hemma hos mig. Och jag åt upp den ._.


Risifrutti

En vit förpackning med jordgubbar på
Ställde du i mitt kylskåp

Och den glömde du där så klumpig du är
Hos en flicka så hungrig som jag

Så när jag vaknade sen, hungrig igen
Min mage skrek ut i ett vrål

Så nu säger jag, förlåt min vän
Men jag åt upp ditt mellanmål




Fri vers av Incendia
Läst 377 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-11 19:03



Bookmark and Share


  dunkar
hahha :D
2009-05-17

  VampyrÄngel
haha du FICK äta upp mitt mellanmål (:
2009-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Incendia
Incendia