Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har tur i otur

snälla bli inte sur
förlåt mig om du lider
men kärleken är den största
av alla hela mina synder
jag lovar och jag svär
du är det enda jag begär
utan dig vet jag inte
vart jag ska ta vägen
men så länge är vi,
ökar vi kärleken på mängden
pussar o kramar, tystnaden bryter vi
kärleken blomstar, ända till döden leker vi




Fri vers av Endless Love MS
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-12 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS