Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bärande balk


jag somnade
på trasmattan
i farstun

med din kyss
kvardröjande
i nacken

och drömde
om baracker
och ryska tundror

när jag vaknade
hade du gått

jag frös

den bruna tröjan
hängde kvar

tänk om jag faller
hann jag tänka

tänk om jag är
precis det
som jag förbjöd
mig själv att vara

och tundran slöt sig
runt mig
med renar och allt

tänk om jag faller
hann jag tänka






sedan föll jag







Fri vers av fjädern
Läst 831 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-25 01:37



Bookmark and Share


    Nora K
så tilltalande i sin enkelhet med säkra detaljer. den berör mig.
2005-10-30

    vilsen
du har ett helt otroligt språk, det förtrollar mig verkligen !!! helt underbar var denhär dikten . att det är så korta meningar förskönar den bara ännu mer !!
2005-09-07

  vega lando
tjusigt genomförd beskrivelse på trivial händelse
2005-09-04

    ej medlem längre
Åh vad bra, jättefin och berörande stämning! *favorit*
2005-08-25

    ej medlem längre
mycket vacker. Den berörde mig.
2005-08-25
  > Nästa text
< Föregående

fjädern