Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Protegé

Min slingerbult flög iväg bland hustaken
och sen upp högt i skyn
för att bli en bild av en stor sprakande stjärna.
Mitt ögonmärke till folket
för att de ska kunna ta emot ursäkter ifrån en vilsen vagabond
som passerar klumpigt deras välorganiserade liv.

Ett luffarmärke med klass
Ett öppet ess
Ett Vykort ifrån en människa som kan sina fel

Men som saknar de rätta verktygen.




Fri vers av "Dempa"
Läst 512 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-12 10:52



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Sann ART! Fredens Lena Liljor/Ammie
2009-01-15

  Eaglemountains VIP
En vilsen vagabond, eller vem som helst, ska inte behöva rätta sig efter andra och ursäkta sig. Vi är alla lika värda. Och vill vi leva ut, även om andra tycker det är konstigt, så låt dem då göra det, bara man mår gott själv!

Precis som han på bilden ......
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"