Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

murbräcka


den människa är fri
som aldrig tänkt tanken

och du gick härifrån
med ett leende

det låter orimligt

för just dina ögon
rymmer all min längtan

dessutom

utan ramar
kan man inte
klättra på väggarna

och just därför

som jag sa

en gång var där frihet
men någon tänkte tanken




Fri vers av fjädern
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-08-25 02:06



Bookmark and Share


  Rublev
resonerande
underfundig
och bråddjup...

lockar mig att tänka :)

berörs särskilt av:

”och du gick härifrån
med ett leende

det låter orimligt

för just dina ögon
rymmer all min längtan”
2005-08-29

    ej medlem längre
jag undrar vad det var för tanke...en gång var där frihet... jag måste begrunda det här.BRA ! Hoppas du tar dej igenom.
2005-08-25
  > Nästa text
< Föregående

fjädern