Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...och låt lekande glädja fylla ditt hjärta.


Respektera mig...


Lek med mitt spirande barn


den skira gränsen är helig mark

som får kraften att växa

och som ej ska överträdas

av fötter utan känsla för jordens grokraft


älska det naiva uttrycket


och sätt inga döda vuxenspärrar

bara för att du är rädd




Fri vers av livsdans
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-12 15:17



Bookmark and Share


  Elisabeth VIP
Ryser i kroppen av den insiktsfullhet och värdighet dina ord uttrycker! Får en bild av en flicka och en kvinna som önskar förenas och bli accepterad och respekterad som den unika människa hon är.
2009-01-22
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans