Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna på självaste julafton,men orkade inte publicera den förrän nu


Depressioner tar aldrig semester,inte ens på Julafton

Carola´s äckliga röst i bakgrunden

Maten som liksom sätter sig i halsen

Alla ler och skrattar,skojar

Julefrid i juletid
Heter de inte så?

Men verkligheten smyger sig på ändå
Trasigheten frustar en i nacken

Det finns inget som heter "julmirakel",man bara hoppas på det medan Kalle Anka spelas på tv:n,i år igen

"Vet ni vad som hänt!?Hur fan kan ni le!?
skriker jag

Men ur munnen kommer ingenting

Luften blir tjock och de börjar svartna
Trasigheten tar över

De blir fan ingen julefrid för mig


För depressionen tar aldrig semester




Fri vers av tRAsSeL
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-12 23:16



Bookmark and Share


  nicco
älskling....<3
2009-02-07

  Diana,V
oj.. hårt faktum som många delar. du är braaaaa
2009-01-24
  > Nästa text
< Föregående

tRAsSeL
tRAsSeL