Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här blir mitt sista "statement" vad det gäller tro, kristenheten och religion i allmänhet. Kommentarer eller liknande i min mailbox i dessa ämnen kommer att förbli obesvarade. Kritik på det här självklart undantagen.


Pastor Bluff

Pastor Bluff-

med pennan som svärd drar han ut i krig

Pastor Bluff-

nu ska vi lära oss gå på en smalare stig

Pastor Bluff-

han har alla svaren och facit uti sin hand

Pastor Bluff-

hans är det enda slott som inte är av sand

Pastor Bluff-

stryk honom medhårs och han kallar dig " bönebarn"

Pastor Bluff-

kritisera honom däremot och du blir till pest för karln

Pastor Bluff-

den som inte tror som honom tror ounvikligen fel

Pastor Bluff-

Gud är ju stor och bor minsann i honom till viss del


Och ni ska veta go vänner-

att jag har mött honom hundratals gånger förut

I en frikyrka i en svensk stad-

har jag genomlidit hans svador från väloljad trut

Han bar olika namn varje gång

och predikade sina ord med svavel och flytande glöd

Han talade om kärlek och tro-

men var blind för att " tro utan handlingar är död " ( jesus egna ord )



Pastor Bluff-

allt annat än särskilt jesus-lik

Pastor Bluff-

oemottaglig och höjd över all kritik


Och jag vet jag kommer möta honom igen

och igen...och igen...för sådan är tiden vi lever i...





Fri vers av operation mindcrime
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-13 10:10



Bookmark and Share


  Blumma.
Pastor Bluff! Gillas starkt!
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

operation mindcrime