Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken i en smekning.


Du ville veta vad jag tänker när jag rör vid dig.

Vita kurvor trotsar blå ögon.
Erövrar blickar som sväljer dig hel utan be om lov.

Dunig hud spetsar tysta suckar.
Andetag ut,
låsta i varandra en kort stund tillsammans.

Borta.
Isär,
delas av avståndet,
hålls samman av tanken.




Fri vers av Anna Liljestrand
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-13 15:55



Bookmark and Share


  Jastproject
Härlig rytmik i dina texter. sköna motsatser. Dunig hud spetsar... Det sensuella temat är evigt. leve kärleken.
2009-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Liljestrand
Anna Liljestrand