Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag i affären


13/1-09

20 dagar efter jul

gran omfamnas åter av mörker

dags att smaka vaniljsemla

090113




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 223 gånger
Publicerad 2009-01-13 21:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Nej, det vill jag absolut inte än,
såg dom redan före jul i affären
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo