Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära ytan speglas verkligheten


regndroppar
bryter lugnet
i den smutsiga vattenpölen

sandkorn har letat in
sig i ögonen
och såret längst kinden
fäller en röd
tår

spionera från andra sidan tittglaset
och se den falska sanningen

lägg läpparna
mot det tunna höljet
viska ditt namn
lämna ett avtryck
och se ringarna rinna över kanten

ser du sanningen blänka i
mina ögon älskling?

Berätta vad du ser
korsa glaset och
blås såpbubblor i ansiktet
på alla du träffar

Nära ytan speglas verkligheten




Fri vers av självdestruktiv
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-15 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv