Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jasmin och timjan



det luktar timjan i mitt kök
eller är det kanske en dov
doft av jasmin?

jag är inte säker

men det luktar i alla fall sensuellt
ja, till och med
förförsikt

erotiskt

kanske är det hon
flickan som snärjde mig kvällen innan

hon som skrattade åt fel skämt
hade alldeles för kort kjol
och trodde att Scorsese var en restaurang

flickan som verkade naivt söt igår
men som idag tar upp hela
min säng

hon som skrattar åt fel skämt
och inte ens vet skillnaden på
jasmin och timjan

inte som du

du som med dina ben
omslingrade min kropp
på morgonarna

du som skrattade
åt flickor som
hon

du som aldrig läste etiketten
utan doftade dig fram

Känner du också längtan?

Kom över,
omslingra mig
och låt oss skratta tillsammans










Fri vers av självdestruktiv
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-15 16:59



Bookmark and Share


  Nova-Liv
känner igen........doft...är liv
2009-01-19

  Svartsilver
Oj den tog....på nåt sätt har vi nog alla varit där. med fel människor.
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

självdestruktiv
självdestruktiv