Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla innan jag ska dricka te


Ljus

Ljus för mig in på sommarstugans
fladdrande linnegardiner i vitt
som släpper in sommarens ljus

Ljus för mig är att få sitta vid
små värmeljus hos min granne
och samtala en stund

Ljus för mig är vita snöflingor
som sakta faller till marken och
lyser opp i vintermörkret

Ljus för mig är solens underbara
strålar som tittar fram i januaritid
och visar att dagarna åter blir längre

Ljus för mig det är energi

Ljuset vårdar jag ömt och jag
vet själv att efter mörker kommer

LJUS

090115




Fri vers av sajo
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-15 15:54



Bookmark and Share


  Marie Å
Det gäller att hitta ljuset....
2009-01-15

  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

En bra sammanfattning! Hälsar vännen Fredrik
2009-01-15
  > Nästa text
< Föregående

sajo